Picture 1 Picture 2 Picture 3

Industrieel ontwerp en ontwikkeling

Ontwikkel grensverleggende producten met behulp van ons internationale netwerk van ontwerp talenten

Gebruik ons als uw oplossing voor product ontwerp, ontwikkeling en productie en profiteer van onze jaren lange ervaring en gevestigde samenwerking met de beste industrieel ontwerpers, ontwikkelaars en R&D aanbieders in China en Europa.

Onze verticaal geïntegreerde ontwerpoplossingen zijn afgestemd op uw wensen. Tevens kunnen wij u voorzien van haalbaarheidsstudies, marktstrategieën, industrieel ontwerp, huisstijlen, verpakkingsontwerp en zowel conceptueel ontwerp als product ontwerp.

In deze rubriek:Hoe China Challenge voor u te werk gaat:

CHC gebruikt geavanceerde modellering- en analysemiddelen voor industrieel ontwerpen, waaronder:

  • Door gebruik te maken van 3D modelleringsoftware zoals SolidWorks en Pro/ENGINEER om complexe onderdelen en assemblages te ontwerpen reduceert de CHC doorlooptijd van de ontwikkeling.
  • Door Pro/Mechanism Design software als mechanism Design toe te passen wordt het visualiseren en simuleren van elektromechanische systemen vereenvoudigd.
  • Mold Flow analyse simuleert het vulproces van. Hierdoor worden mogelijke problemen en verbeteringen van een matrijs snel inzichtelijk. Ruim voordat een kostbare matrijs geproduceerd word.
  • CNC frees/draaitechniek and rapid prototyping leveren u allerhande prototypen, van schuimmodellen tot prototypen op ware grote. Lees meer over prototypen.

Product introductie en NPI service

Ons professionele project management team beoordeelt de produceerbaarheid en testbaarheid van uw product. Door het ontwerp te analyseren wordt er een duidelijk beeld verkregen van een passend productie- en testproces.

Betrouwbaarheid van het ontwikkeling- en testproces

Een risicobeoordeling wordt uitgevoerd door grondige betrouwbaarheidstesten en FMEA analyses. Testplannen en ontwikkelingsprocessen worden tijdig gedefinieerd en beoordeeld voor aanvang van de productie.

Naleving van wet- en regelgeving tav. ontwikkelen en testen

Samenwerking met lokale instanties, die bekend zijn met certificeringen zoals UL, CE en VDE, in de begin fase van het ontwikkelingsproces zorgt ervoor dat de wet- en regelgeving rond uw ontwerp wordt gehandhaafd. Dit draagt bij aan een meer rendabel ontwerp en voorkomt modificaties in latere fasen van het project, wat vertragingen en additionele kosten ten gevolge kan hebben

Wij richten ons op kwaliteitsmanagement en klantenzorg in elke fase van het ontwikkelingsproces:

Case Study: Mobile onkruidbestrijding

Ontwikkeling en productie van een milieuvriendelijk tuingereedschap. Dit handzame apparaat wordt gebruikt voor onkruidbestrijding.

Lees meer over de mobile onkruidbestrijding case study

Wilt u vandaag nog beginnen met het herzien van uw productieproces?