Picture 1 Picture 2 Picture 3

Matrijsontwerp

Precisie, vakmanschap en nabewerking

Samen met ons ervaren team ontwikkelt U matrijzen van optimale kwaliteit voor uw producten.

CHC heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren van export matrijzen voor productie in de EU. Deze ervaring wordt ook gebruikt ook toegepast op matrijzen voor lokale productie, wat resulteert in een hoogwaardig eindproduct.

Elk ontwerp wordt beproefd op haalbaarheid samen met onze lokale partners. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan toleranties, materiaalvloeing, koeling en cyclustijd.

Zie voorbeelden van onze ervaring van gietvormen en matrijzen.

In deze rubriek:Hoe China Challenge voor u te werk gaat:

Flexibiliteit: Lokale matrijzen (productie in China) of export matrijzen (productie in uw regio)

Wij werken samen met een internationaal netwerk van gerenomeerde ondedelen leveranciers zoals DME, Hasco etc. Het ontwerp van lokale matrijzen (voor productie in China) is gebaseerd op onze ervaring in export matrijzen.

Sterke reductie van de investeringskosten

Door samen te werken met ons brede netwerk van leveranciers en deskundigen in combinatie met de lage arbeidsprijzen in China wordt uw investeringskosten sterk gereduceerd.

Matrijsontwerp en vervaardiging volgens uw eisen en wensen

China Challenge heeft jarenlange ervaring met het exporteren van spuitgietmatrijzen naar West-Europa. Hierbij voeren wij flow analyses uit en modificeren waarnodig de matrijzen. Ons eigen design analyse resulteert in een DFM (Design For Manufacturability). Gedurende elke stap in het ontwikkelingsproces vind er nauw overleg plaats met de klant, en is zijn bevestiging van de DFM noodzakelijk alvorens productie kan worden opgestart.

Optimale kwaliteit en resultaat

Gerurende elke stap van het matrijs productie proces vinden er kwaliteits analyses plaats waarmee de uitvoer van de eisen en specificaties van de klant worden gewaarborgd. Dit wordt gevolgd door een FOT inspectie, optimalisatie van de matrijs en een finale text productie. Voordat de matrijs wordt geexporteerd, demonteren wij de matrijs voor een volledige inspectie alvorens vertrek.

Wij richten ons op kwaliteitsmanagement en klantenzorg in elke fase van het ontwikkelingsproces:

Case Study: Champignonkrat export matrijs

Ontwerp en ontwikkeling van diverse matrijzen die gebruikt worden voor het produceren van PP champignonkratten.

Lees meer over de champignonkrat export matrijs case study

Wilt u vandaag nog beginnen met het herzien van uw productieproces?