Picture 1 Picture 2 Picture 3

OEM productie

Door een efficiënt en streng procesmanagement toe te passen worden een korte doorlooptijd en hoge kwaliteit gerealiseerd.

In de afgelopen jaren heeft China Challenge een groot leveranciersbestand opgebouwd over heel China. Uit dit leveranciers bestand kiest China Challenge voor u de juiste fabrikant, gebaseerd op aantallen en kwaliteitsnorm. Van alle leveranciers wordt frequent het management, bedrijfsproces en arbeidsomstandigheden geïnspecteerd, zodat deze aansluiten op uw eisen.

Op basis van ervaring en langdurige samenwerking met onze leveranciers is een vruchtbaar samenwerkingsverband ontstaan. Op basis hiervan kan China Challenge u de beste prijs en condities garanderen. China Challenge werkt samen met een precisie machine fabriek in Changzou en een spuitgieterij in Shanghai.

Wij bieden uiteenlopende hoogwaardige oppervlakte behandelingen en nauwkeurige fabricagemethoden, waaronder: spuitgieten, verloren-wasmethode, coquillegieten, zandgieten, rotatiegieten, isostatisch persen, verspanen, plaatwerken, extruderen, thermovormen, ultrasoon lassen en nog veel meer uiteenlopende hoogwaardige precisie productiemethodieken.

 

In deze rubriek:Hoe China Challenge voor u te werk gaat:

Hoogwaardige productie tegen concurrerende prijzen

Wij beschikken over de modernste precisie gietmachines. Doordat sommige zijn uitgerust met robotica is het mogelijk om 24/7 te produceren met een constante kwaliteit.

Flexibiliteit en korte doorlooptijd

Ervaren en gekwalificeerde ontwikkelaars in combinatie met hoogwaardige productiefaciliteiten staan garant voor uw kwaliteit en korte doorlooptijd.

De beste prijs/kwaliteit verhouding door onze partners

Al onze leveranciers zijn gecontroleerd en gekwalificeerd. Dankzij onze leveranciers kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden voor u producten of assemblages. Op basis van productieaantallen hoge aantallen in lage mix of Lage aantallen in hoge mixen kwaliteitseisen wordt er voor u een passende fabrikant gezocht.

Electronica fabrikanten voor lage aantallen

Het vinden van een leverancier voor printplaten, zeker voor lage aantallen, in China is lastig. China Challenge is er echter in geslaagd een partner te vinden die hoogwaardige printplaten vervaardigd, zelfs in lage aantallen.

Onze partners voor materiaal oppervlakte behandelingen garanderen duurzame productie processen

Frequent inspecteren wij ons gehele leveranciersbestand zodat de arbeidsomstandigheden en duurzaamheid overeenkomt met uw en onze eisen.

Wij richten ons op kwaliteitsmanagement en klantenzorg in elke fase van het ontwikkelingsproces:

Wilt u vandaag nog beginnen met het herzien van uw productieproces?