Over ons:

Bedrijfshistorie

In deze rubriek:The Challenge We Call China: “de uitdaging die wij China noemen”

China Challenge (CHC) is opgericht in 1998 met als doel het combineren van Europees productontwerp en kwaliteitsnorm besef met betaalbare ontwikkeling en productie in China.

Met het hoofdkwartier in Shanghai was CHC in staat snel uit te breiden op basis van een breed netwerk en uitgebreide expertise van industrieel ontwerp en ontwikkeling. Snel volgde in 2005 de opening van de kantoren in Frankrijk, Nederland en Duitsland.

In 2008 breidde CHC verder uit door kantoren te openen in Zhejiang, een naastgelegen provincie van Shanghai. In Shanghai zelf werd een 2000 m2 grote assemblagehal gerealiseerd.

In 2009 wordt CHC ISO9001:2008 gecertificeerd. Dit officiële keurmerk verzekert de kwaliteit van de management processen.

Vandaag de dag bestaat CHC uit een internationaal team van meer dan 70. Medewerkers waarvan het merendeel ervaren industriële productie ingenieur of specialist is. Samen met dit team zijn wij in staat een breed scala aan diensten te bieden voor uw productiebehoefte. Van industrieel ontwerp tot logistiek management levert CHC maatwerk toegespitst op de behoefte van de klant. Wij overleggen elke stap in het project met onze klanten met uiterste zorgzaamheid, alsof het een eerste project betreft.