Over ons:

Duurzaamheid

In deze rubriek:China Challenge en het milieu

China Challenge is zich ervan bewust dat klanten zich zorgen maken over de invloed van productieprocessen op het milieu. CHC investeert, met een lange termijn visie, in het milieu.

Om de negatieve impact van de productieprocessen te verkleinen aangaande het milieu, verbetert CHC de bewustmaking van de partners op verbeterpunten in het productieproces. Door onze partners te ondersteunen bij procesverbetering, vermindering van verspillende handelswijzes en milieubewustzijn dragen wij bij aan een schoner productieproces.

Door het centraal stellen van duurzame productie, goede werkomstandigheden en kwaliteit in de kern van onze productontwikkelingfilosofie kunnen we onze leveranciers trainen en begeleiden onze ideeën over te nemen in de ontwikkeling en verbetering van de producten van onze klanten.

Doordat duurzame productie, goede werkomstandigheden en kwaliteit de kern is van onze productonwikkelingsfilosofie, gebruiken we dit ook in de training en begeleiding van onze leveranciers. Dit heeft als resultaat dat zij kwaleteit en productonwikkeling op eenzelfde wijze benaderen als CHC.