Over ons:

Kernwaarden

In deze rubriek:Onze norm voor ethische en effectieve bedrijfsvoering

Wij kennen de uitdaging als het neerkomt op werkomstandigheden, bedrijfsethiek en milieukwesties in China. Het naleven van de regels op dit gebied en het toetsen van onze partners hierop heeft onze hoogste prioriteit.


Kwaliteit staat centraal in alles wat wij doen bij China Challenge. In alle bedrijfsonderdelen en projectfasen streven wij de verwachting van de klant na.

Wij garanderen dat onze leveranciers de hoogste kwaliteitsstandaard hanteren en controleren hierop. CHC is ISO9001:2008 gecertificeerd en wij zien het als onze plicht om onze leveranciers te ondersteunen bij het bepalen van de productiestappen, materiaal traceerbaarheid, product inspecties en productie management processen. Dit alles om te zorgen dat de kwaliteitsnorm voldoet aan uw behoefte en eisen. In ons productontwerp en tijdens de productontwikkeling is CHC altijd op zoek om de balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en prijs te optimaliseren.

 

Klantgerichtheid is de kern van onze bedrijfsvoering. Door te luisteren naar de wensen en eisen van de klant en het delen van onze kennis ontstaan er een vruchtbare dialoog waaruit interessante projecten ontstaan.

Innovatie staat nooit stil, om deze reden blijft CHC flexibel en past zich continue aan de markt. Zakendoen in China is niet altijd gemakkelijk. Maar zonder obstakels bestaat er geen uitdaging. Om die reden blijft CHC zoeken naar nieuwe innovaties op het gebied van productontwikkeling, industrieel ontwerp en fabricagemethoden.

Challenge

In onze bedrijfscultuur omarmen wij de uitdagingen die gepaard gaan met mogelijkheden. Door het overwinnen van uitdagingen als een team houden wij onze organisatie flexibel, scherp en positief. Een werkomgeving die garant staat voor innovatieve en succesvolle oplossingen.

Vertrouwen

In onze bedrijfsvoering staan kwaliteit, integriteit en intellectueel eigendom van uw product centraal.

Voor ons begint het opbouwen van een klantrelatie met transparantie en respect.

CHC zorgt ervoor dat de producten, handelsgeheimen en informatie-uitwisseling van onze klanten worden behandeld met de grootste zorg, bescherming en respect.

China Challenge nodigt U graag uit om een nadere samenwerking te onderzoeken. Neemt U gerust vrijblijvend contact met ons op voor een ori├źnterend gesprek.