Sector Ervaring:

Gezondheidszorg: En-Motion loopband

In deze rubriek:
Sector:
Gezondheidszorg, fysiotherapie
Ontwerp & ontwikkeling:
Van Berlo Design

Projectomschrijving

Dit project behelst een loopband voor revalidatie en fysiotherapie. Dit project is sterk gericht op veiligheid en ergonomie met hierin opgenomen speciale functies zoals auto-snelheid, lage opstap, bergafwaarts-modus en verschillende testprogramma’s.

Klantvoordeel
Veiligheid en het beheer van het intellectueel eigendom op de gepatenteerde techniek. Met daarnaast een efficiënte productontwikkeling en kosten reductie door just-in-time levering.

Onze waarde
CHC leverde de productontwikkeling voor productie in Azië, supply chain management, voorraadbeheer en in eigen huis subassemblage.

Referenties:

De vergaande ontwikkelingsinspanning van zowel Enraf en China Challenge resulteerde in een bijna onmogelijke oplossing voor onze multifrequentie UltraSound behandelingskop: een gegoten behuizing (materiaal ADC12) met een dikte van slechts 1,5 mm werd overgoten met TPE zonder het aluminium te beschadiging. Als gevolg van diverse verbeteringen in het ontwerp zijn we erin geslaagd om de elektronica te herontwerpen zodat deze paste binnen de beschikbare ruimte in de behuizing.

Gjalt Gjaltema, Inkoopmanager, Enraf-Nonius