Picture 1 Picture 2 Picture 3

Supply Chain Management

CHC biedt innovatieve Supply Chain Management oplossingen die voldoen aan uw wensen en verwachtingen

China Challenge beschikt over een regionaal en lokaal logistiek netwerk waardoor we een efficiënte planning en de laagste transportkosten kunnen nastreven.

CHC heeft een uitgebreid logistiek netwerk opgebouwd waardoor logistieke diensten tegen concurrerende prijzen kunnen worden aangeboden. Ons logistieke team waarborgt dat het logistieke proces verloopt zoals de klant dat wenst.

In deze rubriek:Hoe China Challenge voor u te werk gaat:

Voldoen aan uw specifieke eisen en wensen

De afgelopen jaren heeft China Challenge een hoogwaardig leveranciersnetwerk opgebouwd voor uw productiebehoefte in lagelonenlanden. Onze ontwerp, ontwikkel en logistieke diensten worden aan uw specifieke eisen en wensen aangepast.

Leverancierskwalificatie en prestatiebeheer

Onze ervaren medewerkers bemiddelen voor u met een passende fabrikant, van prijsonderhandelingen en contracteren tot risicoanalyses en kwalificaties. Daarnaast controleert CHC frequent de prestaties van onze leveranciers.

Reductie van uw doorlooptijd

In vele jaren heeft CHC een betrouwbaar en breed netwerk van fabrikanten en leveranciers op gebouwd. Hierdoor kan CHC Vendor Managed Inventory (VMI) programma’s aanbieden. Deze VMI’s bieden de klant een flexibel, schaalbaar en betrouwbaar inkoopbeleid.

Gericht op kostenbeheersing

CHC zoekt altijd de beste partners voor uw productiewens. Door continue met partners te onderhandelen streven wij voor u de laagste kostprijs na.

Wij richten ons op kwaliteitsmanagement en klantenzorg in elke fase van het ontwikkelingsproces:

Case Study: Inspektor Pro Handpiece

De Inspektor Pro handpiece, is een handzaam tandheelkundig gereedschap dat gebruikt wordt om foto’s te maken van de mondholte.

Lees meer over de Inspektor Pro case study

Wilt u vandaag nog beginnen met het herzien van uw productieproces?